Wisan is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dit type RVS Design tafelonderstel.

Onze doelgroep bestaat uit particulieren en bedrijven die voor kwaliteit gaan. Bijvoorbeeld, hardsteenleveranciers, meubelmakers, meubelverkopers, keukenleveranciers en diverse andere bedrijven die dit soort onderstellen zelf niet kunnen maken. Ook particulieren die zelf een tafel willen samenstellen. Meestal is men genoodzaakt de onderstellen per stuk in te kopen bij een toeleverancier. Door dit lage aantal zijn de productiekosten c.q. inkoopprijzen erg hoog.
Tevens zijn de meeste onderstellen handmatig gelast en daarna bijgewerkt waardoor er geen constante optische kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wij leveren onze onderstellen uit voorraad en produceren geheel machinaal en seriematig op precisie CNC machines.
Door de seriematige en machinale aanpak kunnen wij de instelkosten en de productiekosten per tafelframe laag houden terwijl de kwaliteit absoluut gewaarborgd blijft.

Doordat het frame volledig demontabel is zijn wij in staat alle zichtdelen,
nadat alle bewerkingen zijn voltooid, nogmaals machinaal te slijpen.

Mede hierdoor kunnen wij keer op keer een absoluut perfect eindproduct garanderen.
 
Doordat het frame volledig demontabel is zijn wij in staat alle zichtdelen, nadat alle bewerkingen zijn voltooid, nogmaals machinaal te slijpen.

Mede hierdoor kunnen wij keer op keer een absoluut perfect eindproduct garanderen.