Het bijzondere aan de constructie van het Wisan RVS design onderstel is het blok aluminium dat aan de binnenzijde van de poot is geplaatst.
Hierdoor is de hoekverbinding tussen de langs- en dwarsligger volledig massief geworden.
Door dit op alle vier de hoeken toe te passen krijgt men een zeer stijf en solide frame. Dit maakt ons type ideaal voor met name de zwaardere stenen bladen. Bij de meeste frames zijn de langs- en dwarsliggers aan elkaar en aan de poten gelast. Hierbij is de binnenzijde van de poot niet of niet volledig opgevuld over de breedte en hoogte van de langs- en dwarsligger.
Daardoor wordt de stevigheid van de tafel bepaald door de stevigheid van de koker dikte van de poot.
Een poot met een 1.5 tot 2 mm materiaaldikte kan makkelijk vervormen bij een zijdelingse belasting indien de binnenzijde niet volledig wordt opgesloten. Met als gevolg dat er bij een geringe botsing tegen de tafel de gehele tafel gaat "wiebelen".
Ingeval er een houten blad, op een solide manier, wordt gemonteerd zou dit nog enigszins kunnen meewerken aan de stevigheid van het onderstel. Een natuurstenen blad wordt echter opgelegd en brengt meer gewicht in het geheel waardoor dit fenomeen van "wiebelen" alleen maar zal toenemen.Daarom hanteren wij mede 3 mm wanddikte voor de poten.

Doordat alle delen demontabel zijn,  kan het geheel zich perfect en naadloos richten naar de poot, met daarbinnen in het blok, waardoor het geheel de maximaal haalbare stevigheid krijgt.